ua

Всі новини

structure

ЗАЯВНИКАМ (ПРЕДСТАВНИКАМ), СЕЛЕКЦІОНЕРАМ

04/06/2021

Повернутись

Український інститут експертизи сортів рослин (далі – УІЕСР) в рамках щорічного контролю виконання Програм польових досліджень кваліфікаційної експертизи сортів рослин, ділянкового (ґрунтового) та лабораторного сортового контролю, досліджень колекцій сортів, закладки дослідів у пунктах досліджень УІЕСР на їх відповідність агротехнічним та методичним вимогам в 2021 році проводить перевірку дослідів згідно затвердженого графіку.

Ознайомитися з графіком перевірки дослідів Ви можете на сайті УІЕСР за посиланням: https://sops.gov.ua/uploads/page/orders_of_the_institute/2021_05_24_177_od.pdf.

Звертаємо Вашу увагу, що за бажанням заявники (представники), селекціонери можуть приєднатися до сформованих груп для огляду стану польових дослідів, оцінки фаз росту та розвитку сортів рослин селекції своїх установ, які проходять кваліфікаційну експертизу у 2021 році.  За потреби відвідування пунктів дослідження в інші терміни, які не передбачені графіком перевірки польових дослідів, відвідання їх можливе після попереднього узгодження з УІЕСР дати і часу.

Повернутись