ua

Всі новини

structure

Стосовно проведення VIII Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур»

30/03/2020

Повернутись

Шановні колеги!

   З огляду на недавні події, пов'язані з COVID-19 та зростаючими глобальними обмеженнями на поїздки, а також рекомендаціями щодо обмеження на зібрання великої кількості людей, прийнято рішення про зміну формату VIII Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур».

   VIII Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур» буде проведено онлайн 24 квітня 2020 року.

   Збірник тез доповідей буде розміщено на сайті Українського інституту експертизи сортів рослин та на сайті Конференцій УІЕСР 24 квітня 2020 року.

   Сподіваємось на ваше розуміння, оскільки здоров'я є найбільш важливим, і ми повинні поважати прийняті обмежувальні заходи та стримувати пандемію.

З повагою,

Організаційний комітет конференції




Повернутись