ua

Всі новини

structure

Х Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів «СЕЛЕКЦІЯ, ГЕНЕТИКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР»

09/05/2022

Повернутись

Шановні колеги!

29 квітня 2022 року в он-лайн форматі відбулася Х Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів «СЕЛЕКЦІЯ, ГЕНЕТИКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР»

Для участі у конференції надійшло 176 тез доповідей, що були включені у збірник Матеріалів Х Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур».

Активно в роботі конференції взяли участь наукові співробітники та аспіранти Миронівського інституту пшениці ім. В. М. Ремесла та Українського інституту експертизи сортів рослин.

Для участі у конференції тези надійшли від науковців вищих навчальних закладів (Національний університет біоресурсів і природокористування України, Подільський державний університет, Одеський державний екологічний університет та ін.), наукових інститутів НААН України (Інститут рослинництва ім. В. Я. Юрʼєва, ДУ «Інститут зернових культур», Інститут захисту рослин, Інститут садівництва, Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», Інститут зрошуваного землеробства, Дослідна станція помології ім. Л.П. Симиренка Інституту садівництва, Інститут продовольчих ресурсів та ін.), наукових установ НАН (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного, ДУ «Інститут харчової біотехнології та геноміки»). Крім того, в конференції прийняли участь вчені з Польщі, Угорщини, Німеччини.

Організаційний комітет конференції, Рада молодих вчених Українського інституту експертизи сортів рослин та Рада молодих вчених Миронівського інституту пшениці ім. В. М. Ремесла щиро дякує всіх учасникам конференції!

Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур» розміщено на сайті Українського інституту експертизи сортів рослин та Миронівського інституту пшениці ім. В. М. Ремесла.

Матеріали «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур» 2022

Повернутись